maanantai 3. helmikuuta 2014

Gooooo Seahawks!

   Go Seahawks, Go!

Pikainen päivitys Superbowlista 

 Superbowl XLVIII tuli nelonen prolta siis sunnuntain ja maanantain välisenä yönä eli viime yönä. Vastakkain olivat Seattle Seahawks ja Denver Broncos. Peli päättyi sitten Seahawksien voittoon lukemin 43-8. Oli kyllä hieman yllätys.....Seahawksit ei ole koskaan ennen voittanut NFL-mestaruutta. Mutta anyways niin ONNEA SEAHAWKS!!!
Itse en katsonut peliä kuin ensimmäisen tunnin ja sitten ei vaan enää pystynyt. Englannin koe oli sitten heti aamulla ja voin kertoa, että ei siis väsyttänyt....ei sitten yhtään ;D
Vähän olen jo tänään kerinnyt peliä katsomaan lisää ja mainokset on aina pakolliset. Kaikkihan ne on hyviä, mutta kuitenkin  Budwaiserin mainos saa multa pisteet!  Oli kyllä niin sulonen mainos <3  Kannatta katsoa!!!

                                     

Pieni pettymys, kun tajusin ettei M&M's ollut tänä vuonna laittanu mainosta...


Vielä jatkan tästä Superbowlista jauhamista.
Aloin peliä katsoessani miettimään, miten ensi vuonna olen Amerikassa tähän aikaan. Olis enemmän kun mahtavaa päästä katsomaan peliä paikanpäältä. Näkis livenä halftime shown ja tuntis sen tiiviin tunnelman siellä katsomossa.
Mutta toi superbowl ei oo nyt niitä tärkeimpiä asioita, jonka takia haluan Amerikkaan vaihtoon. Yhtä mahtavaa olis katsoa sitä tv:stä oman isäntäperheen kanssa.... ja kun nyt näin ajattelee niin siinähän näkee mainokset, joita ei välttämättä paikanpäällä nää :)
En malta odottaa ensi vuoden Superbowlia ja että kuka voittaa ensi vuonna NFL:n.


And let me say it one more time! GO SEAHAWKS! Ensimmäinen NFL voitto!


NFL Superbowl XLVIII

Pieni vinkki:
Kokeilkaa muuten klikkailla noita kuvia tuolla reunassa >>>>>>>>>>>>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti