tiistai 18. maaliskuuta 2014

Monticello, IL, USA!

HELLO MY LOVE ONES!


Noin about puolitoista viikkoa sitten sain tietää mun sijoitustiedot. Sain sähköpostia todella ystävällisen tuntuiselta mieheltä, joka sitten ilmoitti, että pääsen Monticelloon, Illinoisiin. Hän lähetti myös kuvan itsestään ja vaimostaan ja samalla kertoi kuka tulee olemaan mun "student counselor" en nyt oo ihan varma miksikä sitä kutsutaan, mutta kuitenkin se ihminen joka vastaa musta siellä. :)

Monticello on pieni kylä, jossa on n.5500 asukasta, eli hieman pienempi kuin Lapua, missä siis nyt asun. Se on muuten luultavasti aika samanlainen kuin tämä Lapua, mutta vaan tietenki amerikkalais versiona ;) 



Sieltä on Champaigniin joku n.20-30 km. Champaign on yhtä suuri kuin Kouvola, jos halutaan verrata Suomeen. Siellä on siis päälle 80 000 ihmistä. Sieltä sitten onneksi löytyy Victoria's Secret, Forever 21, Pacsun ja tietenkin Starbucks! Ah miten ihanaa :D 


Kaikista parasta on kuitenkin se, että Chicago, siis Jenkkien 3. suurin kaupunki, on 200 km:n päässä! Toivottavasti pääsen sinne useampaan kertaan. 


Huomenna sitten lähden pummilla Tallinnaan! ;D Aamulla 9 lähtö ja sitten laivalla Tallinnaan ja sielä sitten shoppailua ja mennään vissiinkin Titanic museoon/näyttelyyn. Äitin syntymäpäivä on torstaina niin sen takia me päätettiin sitten lähteä vähän pienelle reissulle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti